2012 m. vasario 12 d., sekmadienis

Pagalvėlės - "Širdelės"

Artėjant Valentino dienai, norisi namus papuošti širdelėmis. Prieš keletą metų, sugalvojau Valentino dienai pasiūti porą skiautininių pagalvėlių. Kai pradėjau piešti eskizus, kilo tiek minčių, kad nupiešiau dvi, keturias, šešias... Iš viso dvylika. Taip ir pasiuvau dvylika pagalvėlių - keturis komplektus po tris pagalvėles.
Širdelės prisiūtos aplikacijos technika. Visos skiriasi savo dydžiu, audinio tekstūra, spalva, jų išdėstymų pagalvėlėje. Dvi didesnės širdys išsiskiria tuo, kad viena pasiūta "kreizi" technika, antroji - iš skirtingų dviejų spalvų kvadratėlių, išdėstytų kaip šachmatų lenta. Visų pagalvėlių foną paryškina išdygsniuotos širdelės.




Širdelės nebūtinai turi būti ryškiai raudonos. kaip dažniausiai vaizduojama. Jos gali būti ir švelniai rausvos spalvos. Juk nevisada norisi matyti ryškiai raudoną...

7 komentarai:

  1. o dievulėliau, jos nuostabios ir dar raudonos :)))) tik nesakykit, kad jų neparduodat :( juk parduodat? :) lauksiu ats. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražiai žiūrisi, labai gražios :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. lendu-lendu prie komentarų, galvoju, vat tuoj-tuoj keli klavišų paspaudimai ir vienas iš šių nuostabių komplektėlių bus mano, jis taip tiktų dukrytei į kambarį...Ir neparduodama:( verksime su Neri duetu :(

    AtsakytiPanaikinti