2012 m. vasario 26 d., sekmadienis

Meškiukai

Kartais būna labai smagių, džiaugsmingų dienų net ir žvarbią žiemą. Viena iš jų buvo vasario vidury, kada su Neringa ir Natalija keitėmės savo padarytais meškiukais. Aš dar nesu patyrusi meškiukų kūrėja, kaip Neringa ar Natalija, todėl labai norėjosi nenuvilti merginų, juk jos jau įgudusios meškinėtojos, o aš tik pradedanti. Tai buvo vieni iš pirmųjų mano siūtų meškiukų. Ir norėjosi išbandyti save, ir buvo nedrąsu, ar pavyks. Žinoma, man dar daug ko reikia mokytis meškiukų siuvime, bet meškiukai išėjo bent jau panašūs į meškiukus.



Mėlynžiedė, kurios ūgis 28 cm, iškeliavo pas Neringą. Maloniausias procesas buvo ausyčių, delniukų ir padukų siuvinėjimas.




Švelnutis apsigyveno Natalijos namuose. Jo ūgis irgi 28 cm. Pasiūtas iš moherio kailiuko. Manau, kad Natalijos meškiukai jį draugiškai priėmė į savo būrį.



Pas mane atkeliavo ir jau patogiai įsikūrė Natalijos Fruttis ir Neringos Mintas.



Štai toks smagus mūsų šešetukas. 


4 komentarai:

  1. Kaip džiaugiuosi šiuo pranešimu :) Kaip gera matyti Mintą naujuose namučiuose ir gera dar kartą prisiminti tą nuostabią mergaičių dieną :)

    N

    AtsakytiPanaikinti
  2. Loreta, meškiukai ne tik panašūs į meškiukus, bet ir parodo savo tikrą meškišką harakterį - porą dienų Švelnutis atrodė pasimetęs, o dabar įsitasęs mano dirbtuvėlėje kartu su Arių šypsosi man nuo savo lentynos - pakelia nuotaiką ir padeda dirbti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Smagu, kad jau apsiprato. Manau, jam labai smagu stebėti tave dirbančią. Loreta

    AtsakytiPanaikinti